състезания

https://2vkldss.webnode.com/_files/200000050-2cf622df03/n7052.gif

 

Нашите успехи

 

 Мили ученици, наред с игрите и  домашните, Вие положихте и много труд и старание в решаване на занимателни и логически задачи. И в почивните дни ходихте на състезания, за да покажете колко много знаете! Бъдете горди с вашите успехи и постижения, защото в математиката няма победители и победени, а любознателни и трудолюбиви математици!

 

 

В турнира по математика и ИТ "Свети Николай Чудотворец", посветен на 6 декември, Празник на град Бургас, Ива Янкова се класира на второ място в индивидуалната класация. Отборът ни бе представен от Ива, Даниела, Моника и Тодор от II"б" клас и е на второ място в регионалното състезание.

 

На 4 декември 2010 г. някои от Вас се престрашиха и се явиха на XIX турнир по математика "Иван Салабашев". Кети е в класацията за отлично представилите се ученици. Моника, Даниела и Надежда са се справили много добре със задачите.

 

В коледното състезание по математика, проведено на 11 декември 2010 г., нямаме индивидуални награди, но сме на трето място в отборното класиране от явилите се 24 училища от града и региона. Отборът ни в това състезание е представен от Ния от II "б" кл., Надежда, Иван Митев, Десислава и Даниела.

 

 

Поздравяваме учениците, които представиха класа в тези трудни състезания и се гордеем с успехите на всички. Желаем ви още успехи, воля и труд, за да ги постигнете!


 

Браво!

 

Излязоха резултатите от състезанието "Аз, природата и светът". Участниците от нашия клас са се справили отлично. От максималните 50 точки, нашите постижения са:

Даниела - 50 т.

Ива         - 50 т.

Илчо       - 50 т.

Кети       - 50 т.

Надежда - 50 т.

Златко    - 49 т.

Моника   - 49 т.

Ния         - 48 т.

Десислав - 35 т.

Поздравления за отличното представяне!